Grenoli på Parken när det begav sig.

Norrköping

Östgötaporten

I folkmun "Parken", är hemmaarena för IFK Norrköping.

Dampic har levererat till Parken och är där med i laguppställningen.

Redan 1892 väcktes idén om att anlägga en större idrottsplats i Norrköping. Flera markförslag diskuterades innan stadsfullmäktige slutligen fastnade för ett 50000 kvadratmeter stort område avgränsat av Västra Promenaden, Helgeberg och de utdragna gatorna Sydvästra Kungsgatan och Humpgatan.

Namnet på idrottsplatsen blev Norrköpings Idrottspark. Den togs i bruk första gången vid Norrköpings Idrottsförbunds idrottsfest 1903 och drevs som ett privat bolag. Tidigt utövades ett flertal sporter vid sidan av fotbollen: bandy, fridrott, ishockey, backhoppning, tennis och curling.

Norrköping

Stadium Arena

Norrköping Dolphins hemmaborg, en arena full av möjligheter!

Utöver några ovärderliga SM guld finns ventilationsprodukter från Dampic. Vi har bland annat levererat alla ventilationshuvar och galler till arenabygget.

Ventilation skola

Norrköping

Ebersteinska gymnasiet

Nu har gamla skolan fräschats upp

Skolan, som är den äldsta i Norrköpings kommun, har renoverats och nu fortsätter kommunen att satsa vidare på Eber. Dampic har givitvis levererat alla ventilationshuvar och spjäll m.m.

Tidigare var det så mörkt och instängt här, men nu får vi en ljus och flexibel skolmiljö. Allt finns samlat i samma hus nära elever och personal, administration, skolledning och elevhälsa, säger Anders Palmgren, kommunens gymnasiechef.

1857 startade Ebersteinska som i dag är den största skolan i Norrköping. Det är också den äldsta skolan som fortfarande finns kvar. Nu har skolbyggnaden F-huset, som är från 1959, fått en renovering för 90 miljoner kronor. Utgångspunkten har varit att ta fram lokaler som kan möta skolans framtida behov. Bland annat har man satsat på öppna ytor.

– Det har varit en välbehövlig renovering. F-huset är hjärtat av gymnasiet. Det har ett symbolvärde för Eber. Skolan är en samhällsplats där man ska bli sedd, vara trygg och känna den sociala samvaron. Renovering. F-huset på Ebersteinska gymnasiet har renoverats för 90 miljoner kronor.

Stockholm

Vårberg Centrum

Kombidon specialanpassade till ett 14 våningar högt bostadshus med 79 lägenheter.

Åby

Rosenhill

Katrineholmsvägen 5, Äldreboende med 60 lägenheter

Dampic har levererat takhuvar i aluzink till äldreboende på Katrineholmsvägen 5.

Montage av avluftshuv i skorstensutförande med specialanpassad ram för snabbt och enkelt montage.

Stockholm

Kv. Furiren 15

Förr om åren när Östermalm gick under namnet "Ladugårdsgärdet" sågs det mest som en fattig och smutsig stadsdel. Det var inte förrän på 1800-talet som en omfattande ombyggnation av stadsdelen tog sin början.

Nu har Dampic piffat upp området och levererar avluftshuvar i skorstensutförande samt samlingslådor till Kv. Furiren 15.

Ett gott resultat.

Linköping

Burger King

Dampic har levererat avluftshuv VEB i lackerat utförande med tillhörande takgenomföring och ytterväggsgaller YGA till Burger King Corporation i Linköping.

Norrköping

Yllefabriken

På gården till den anrika industrifastigheten mitt i Norrköpings hjärta har Dampic levererat ett objektsanpassat ventilationstorn i cortenplåt.

Kenth Nåvall på SN Plåt & Vent.

Norrköping

Rusta Centrallager

Dampic levererar till ett av sveriges största lager. Vi har fått förtroende av SN Plåt & Vent att leverera ventilationsprodukter till Rustas gigantiska centrallager. Dampics ventilationsprodukter passar till lagerbyggnader i alla storlekar. Takhuvar, takgenomföringar, ytterväggsgaller, spjäll, filtermoduler etc.

 • Ica Kvantum - Klockaretorpet
 • Hurtigs Bil - Kungälv
 • Räddningstjänsten - Motala
 • Turistbyrån - Norrköping
 • Lidl - Klockaretorpet
 • Netto - Skoghall
 • Hedins Bil - Uppsala
 • Majoren Köpcentrum - Falun
 • K-Rauta - Linköping
 • Toyota - Linköping
 • Porschecenter - Linköping
 • Porschecenter - Eskilstuna
 • Biltema - Borlänge
 • Hageby Centrum - Norrköping
 • Haugen-Gruppen - Norrköping
 • Tornby Köpcentrum - Linköping